Proč značka Hunter

ET-System-Installed.jpgHunter_Logo.pngHunter-Golf-Decoder.jpg

Motto: THE IRRIGATION INNOVATORS

Firma Hunter industries je hrdým leaderem vynálezců a držitelem velké spousty patentů v našem oboru a jedním z největších výrobců závlahových komponentů zejména pro travnaté plochy sportovních hřišť, parků a soukromých zahrad.

Šetřte vodu i peníze!

Solar-Sync-Transmitter-Installed.jpgJejí zakladatel Eduard Hunter založil společnost s dynamickým vývojem, který je vidět v pravidelném představování novinek i v neustálé inovaci starších modelů.

Se současným trendem ekologického smýšlení vytvořila firma Hunter několik nových čidel (Solar sync, ET) a s tím i ovládacích jednotek (X Core, I Core, ProCC, ACC) , které na základě kontinuálně měřených klimatických parametrů (teplota vzduchu, sluneční záření) vypočtou hodnotu denní evapotranspirace .Součástí je také čidlo Rain click k zablokování závlahy v případě deště. Systém spojení těchto čidel a ovládacích jednotek jsme mnohokrát úspěšně nainstalovali ke spokojenosti zákazníků. Dnes je běžně nabízíme a v případě použití vodovodního řádu pro závlahu výrazně preferujeme. Systém Hunter s vodou hospodaří!

Kvalita na 1. místě

Map+Screen.jpgPoužíváme výhradně kvalitní komponenty z ABS plastů (rozprašovací a rotační postřikovače), plastů vyztužených skelnými vlákny(elektromagnetické ventily), PVC, a v neposlední řadě z bronzu (elektromagnetické ventily a fitinky) a nerezu(vyšší řady rotačních postřikovačů).

Jako novinku nabízíme našim zákazníkům vzdálenou správu automatického závlahového systému Hunter z našeho sídla prostřednictvím centrálního ovládacího systému IMMS. Díky tomuto systému máme dokonalý přehled o průtoku jedntolivých sekcí a také počasí v dané lokalitě. Dokážeme rozpoznat poškození na konkrétní sekci a okamžitě reagovat.

Kontaktujte nás




Pavel Řezáč, Dis.